Möblera ditt hem på internet

Shopping på nätet blir allt större, och det är numera otroligt enkelt att hitta vad en önskar till hemmet utan att ens lämna soffan. Via mobilen, surfplattan eller datorn kan man klicka sig fram och kika på allt från större möbler som sängar till mindre inredningsprylar som vaser, gardiner, mattor med mera. Möjligheterna har blivit oändliga tack vare internet, och det gör det också lättare att hitta sin egna personlighet i sin inredning.

En sak som har blivit väldigt populär, och som också är väldigt praktiskt, är möjligheten att spela och inreda drömhemmet på nätet. Man har skrivit om detta i en artikel från Expressens Leva & Bo, och så här står det:

????????????????????????????????????????

Först väljer du ett rum, det finns flera olika att välja bland. ­Sedan väljer du vilka väggar och golv du vill ha. Det finns olika ­tapeter och olika golv. Man välje­r färg och mönster. Sedan bestämmer du vilka möbler och inredningsdetaljer du vill ha i rummet. Du bestämmer själv storlek och vinkel på sakerna. Här finns möbler och ­inredning från allt från Ikea till ­produkter från enstaka formgivare. När du är nöjd med ditt rum tar du ett kort och delar det så att andra ­användare kan se vad du skapat.

Detta spel gör det alltså möjligt att helt se hur det skulle bli om du gjorde en renovering, eller om du köpte den där möbeln från Confidentliving som du så länge har drömt om! Internet är verkligen någonting vi ska vara glada över att ha, det ger oss möjligheten att förverkliga våra inredningsdrömmar. Mer om att shoppa inredning på nätet här.