varför du ska börja bygga poolen redan i år

De flesta drömmer om att skaffa en pool, och bestämmer ni för att skaffa en utomhus är det mest troligt att ni väljer att börja gräva under åren, men är du smart och använder RUT-avdraget så välj att börja redan i år.

551336-beams-of-the-sun-under-waterDen som inte gillar att stressa och vill koppla av väljer att börja bygga sin pool i vår när fåglarna börjat kvittra och man kan sitta ute i sin trädgård och i lugn och ro filosofera över hur man vill ha det. Men den ekonomiska och smarta väljer att börja redan i år. varför? Jo, för att man då ska kunna plocka ut lite mer av ROT-avdraget. På http://www.pahlen.se/ kan du finna bra tillbehör och inspiration för att göra snabba val och sedan är det bara att finna bra företag som kan göra ett bra jobb. För även om tiden är knapp är det viktigt att du inte stressar fram första bästa företag för detta kan resultera i skador och förseningar som blir dyrare än om du skulle väntat till våren.

Fakta om ROT-avdraget

Detta avdrag ser till så att när vi göra olika renoveringar och byggnationer av företag som jobbar vitt så får vi dra av priset för att få igång ruljansen samt att få bort den svarta arbetskraften. Årligen går 14 miljarder kronor till att betala RUT-avdrag, något vi betalar skatt för – alltså för att många väljer att renovera. Nu har Skatteverket valt att granska detta avdrag lite närmre för att se hur det ligger till med alla avdrag som görs. Så, innan det blir nya regler gäller det att passa på att få ut så mycket du kan. När det kommer till beloppen så kan man ta ut max 50 000 kronor var per år. Du måste vara över 18 år och även äga din bostad. Så är ni ett par i en bostadsrätt kan ni nu få 100 000 i avdrag och sedan 100 000 till nästa år, vilket gör att ni kan bygga ett helt vattenland.