Vem gillar stökiga hem?

Många Stockholmare lever i kaos, smuts och ohyra men tiden räcker inte till för att hinna städa alla rum eller damma av alla hyllor. Kan inte någon annan göra det?

Tänk vad skönt det skulle vara om någon annan städade upp matresterna från golvet i köket och tänk om någon annan kunde putsa fönstren i vardagsrummet. Nu kan man äntligen anlita professionell städning av Stockholm Städgruppen AB med rätt till RUT-avdrag, vilket betyder att 50 % av den totala städkostnaden kan bli betald av staten. Det finns även fler fördelar med RUT-avdraget eftersom att det dessutom täcker läxhjälp för barnen, vilket kan vara en skänk från ovan för flerbarnsfamiljer.

Hemmet ska vara en fristad, inte ett extrajobb!

289336-bucketDet värsta som finns är att komma hem efter en lång dag på kontoret och behöva ta itu med städning när det finns så många fler saker man vill och måste hinna göra. Till exempel kanske man vill spendera sin kväll i det nyrenoverade köket och inte skrubba toaletten på nedervåningen. Samtidigt är ett rent och fräscht hem det bästa som finns, framförallt om man precis renoverat om. Det är helt naturligt att inte vilja ta itu med röror och då kan det vara extra skönt med att anlita någon som hjälper en. För många är anlitad städhjälp klassat som något väldigt exotiskt och främmande, men om sanningen ska fram är städhjälp något som precis vem som helst kan anlita.  Tänk att komma hem till ett färdigstädat hem utan att ha behövt lyfta ett finger. När allt kommer omkring är faktiskt det bästa i livet att umgås med dem man håller kära och det viktigaste i livet är familjen, så se till att spendera tid med dem utan att känna stress över dammiga rum.