Koppla av med ett mysigt bad

Det finns inget som är så avkopplande som ett varmt bad. Ett bad kan göras lite extra roligt med någon färgglad badbomb eller ett väldoftande badskum. För den som uppskattar pyssel är det även lätt att tillverka sina egna kryddor för badet.

Efter en intensiv arbetsvecka finns det inte mycket som går upp mot att krypa ned i ett mysigt bubbelbad och bara njuta av vetskapen om att hela helgen ligger framför ens fötter. Och varför inte också lyxa till det lite extra med något gott att dricka och massor av fluffigt badskum? Antingen själv för en stunds värdefull egentid eller ihop med partner eller barn för en mysig stund tillsammans.

”För den som tycker om att pyssla är det både enkelt och roligt att göra sina egna badbomber.”

Extra lyx med färg och doft

Är det barn med i bilden blir badskum och badbomber förmodligen uppskattat. Även för en kväll i romantikens tecken kan man med fördel sätta lite färg och doft på badet. Badbomber som löses upp och färgar vattnet finns i oändliga variationer och kan på så vis enkelt väljas efter vad som passar för tillfället. Badbomber med söta figurer eller ett härligt badskum blir garanterat även en uppskattad liten present till barnen som gör badandet så mycket roligare! För den som tycker om att pyssla är det både enkelt och roligt att göra sina egna badbomber. Även hemmagjorda badbomber fungerar fint att ge bort i present. Basen kan göras av bikarbonat och bakpulver eller citronsyra tillsammans med kokosolja för att hålla formen. Sen till det roligaste, nämligen doft- och färgsättning. Här finns chansen att göra badbomberna riktigt personliga, och det är endast fantasin som sätter gränser!