Solen kommer – häng på verandan

För alla som redan gått på semester så har de fått kunna ta del av ett bra väder. Nu ser det även ut som om det kommer att bli ännu mer sol och värme.

5135200-happy-sunDen svenska sommaren känner många igen av att det kan vara regn och blåst och att man när de soliga dagarna tittar fram verkligen tar hand om dem på allvar. I år verkar det som om solen torkat bort regndropparna och med det skänker oss varma dagar. Enligt många väderprognoser kan vi njuta av bilder på stora glada solar.

Välkommen värmeböljan

Som sagt så är det många som nu välkomnar värmen med öppna armar. Har man en härlig terrass eller en skön balkong är kestrels modeller perfekta för att se hur mycket vinden blåser – eller hur lite den blåser.  Detta för att optimera rätt val av kläder, dryck och tillbehör. För det verkar som om det redan nästa vecka kommer att slå till med en blå himmel som sträcker sig över många dagar. Så har man inte planerat en utlandssemester behöver man inte gråta sig blodig. Enligt SMHI kommer väder mitt på dagen nästa vecka bli följande:

  • Måndag – 23 grader
  • Tisdag – 24 grader
  • Onsdag – 25 grader
  • Torsdag – 27 grader
  • Fredag – 26 grader
  • Lördag – 26 grader
  • Söndag – 27 grader.

Som ni ser så är detta temperaturer som vi i Sverige inte är så vana vid – och dessa siffror som visar Stockholm kan man även se runtom i hela Sverige. Det kommer bli mycket iste med andra ord. Att bara ligga och läs på sin veranda och drömma sig bort är en god idé. Ja, för det härliga med att ha bra väder under sin semester är att man inte alls behöver gnugga huvudet för att hitta på saker utan man kan bara vara och ha det hur härligt som helst.

Glöm dock inte att smörja in dig och att dricka riktiga mängder med vatten. För att kunna ta del av vädret och njuta till fulla gäller det även att du tar hand om dig själv.